SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.2g0.1g1.1g
Palsternakka 25g16kcal0.1g3g0.1g1.1g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g40g100kcal5.6g1.4g8g0g
Valkoviini, kuiva, 12%35g29kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.5g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Soijakastike 4g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1770g509kcal18.2g50.6g18.2g6.4g
Valittu annoskoko885g255kcal9.1g25.3g9.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna443g127kcal4.6g12.7g4.6g1.6g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499