Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 150g183kcal31.9g0g6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Maissi, pirkka26g32kcal0.8g6.8g0.2g0.9g
Papu, ohut vihreä, pirkka38g10kcal0.7g1.6g0.1g0.9g
Lehtiselleri 15g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.8g3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl15g11kcal0.6g1.2g0.5g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)3.8g5.4kcal0.1g0.3g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 488g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%56g90kcal1.5g1.5g8.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 9g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2005g1095kcal78.8g76.4g51.2g11.6g
Valittu annoskoko1002g548kcal39.4g38.2g25.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna501g274kcal19.7g19.1g12.8g2.9g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942