Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 200g243kcal42.5g0g8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Maissi, pirkka35g43kcal1g9.1g0.3g1.2g
Papu, ohut vihreä, pirkka50g14kcal1g2.1g0.1g1.2g
Lehtiselleri 20g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu5g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl20g15kcal0.8g1.6g0.6g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)5g7.1kcal0.2g0.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 650g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%75g120kcal2g2g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2670g1459kcal105.2g101.8g68g15.2g
Valittu annoskoko1335g730kcal52.6g50.9g34g7.6g
Annoskoko puolitettuna668g365kcal26.3g25.5g17g3.8g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942