Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 250g305kcal53.2g0g10g0g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Maissi, pirkka44g54kcal1.3g11.4g0.4g1.5g
Papu, ohut vihreä, pirkka63g17kcal1.2g2.6g0.1g1.5g
Lehtiselleri 25g3.2kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu6.3g5kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl25g19kcal1g2g0.8g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)6.3g8.9kcal0.2g0.5g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 813g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%94g150kcal2.5g2.5g14.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 16g138kcal0g0g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3340g1826kcal131.6g127g85.4g19.2g
Valittu annoskoko1670g913kcal65.8g63.5g42.7g9.6g
Annoskoko puolitettuna835g456kcal32.9g31.8g21.4g4.8g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942