Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 350g426kcal74.4g0g14g0g
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.1g0.4g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Maissi, pirkka61g75kcal1.8g15.9g0.5g2.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka88g24kcal1.7g3.7g0.2g2.1g
Lehtiselleri 35g4.4kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu8.8g7kcal0.2g1.6g0.1g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl35g26kcal1.4g2.8g1.1g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)8.8g13kcal0.3g0.8g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1138g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%131g210kcal3.5g3.5g19.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.4g0.3g0.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 22g194kcal0g0g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4676g2555kcal184.2g178.2g119.6g26.6g
Valittu annoskoko2338g1278kcal92.1g89.1g59.8g13.3g
Annoskoko puolitettuna1169g639kcal46.1g44.6g29.9g6.7g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942