Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 450g548kcal95.7g0g18g0g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Maissi, pirkka79g97kcal2.4g20.5g0.6g2.7g
Papu, ohut vihreä, pirkka113g30kcal2.1g4.7g0.2g2.7g
Lehtiselleri 45g5.7kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu11g9kcal0.2g2g0.1g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl45g34kcal1.8g3.6g1.4g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)11g16kcal0.4g1g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1464g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%169g270kcal4.6g4.6g25.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.6g0.4g1.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 28g249kcal0g0g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6012g3286kcal236.8g229.2g153.2g34g
Valittu annoskoko3006g1643kcal118.4g114.6g76.6g17g
Annoskoko puolitettuna1503g822kcal59.2g57.3g38.3g8.5g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942