Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 500g609kcal106.3g0g20g0g
Peruna, vanha, kuorittu 250g191kcal4.7g38.8g0.5g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Maissi, pirkka88g108kcal2.6g22.8g0.7g3g
Papu, ohut vihreä, pirkka125g34kcal2.4g5.3g0.3g3g
Lehtiselleri 50g6.4kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu13g10kcal0.2g2.2g0.1g0.3g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl50g38kcal2g4g1.5g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)13g18kcal0.5g1.1g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1626g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%188g300kcal5.1g5.1g28.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.3g0.5g1.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 31g277kcal0g0g31.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6680g3651kcal263.4g255g170.2g38g
Valittu annoskoko3340g1826kcal131.7g127.5g85.1g19g
Annoskoko puolitettuna1670g913kcal65.9g63.8g42.6g9.5g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942