Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 800g974kcal170g0g32g0g
Peruna, vanha, kuorittu 400g305kcal7.5g62g0.8g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Maissi, pirkka140g172kcal4.2g36.4g1.1g4.8g
Papu, ohut vihreä, pirkka200g54kcal3.8g8.4g0.4g4.8g
Lehtiselleri 80g10kcal0.9g0.9g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu20g16kcal0.4g3.6g0.2g0.4g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl80g60kcal3.2g6.4g2.4g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)20g29kcal0.8g1.7g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2600g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 50g442kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10680g5837kcal421g407g272.4g60.6g
Valittu annoskoko5340g2919kcal210.5g203.5g136.2g30.3g
Annoskoko puolitettuna2670g1459kcal105.3g101.8g68.1g15.2g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942