Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g334g94kcal2g19.9g0.7g8.3g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Inkivääri, tuore, silputtu10g8kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Lehtiselleri 27g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 668g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%67g107kcal1.8g1.8g10g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl33g25kcal1.3g2.7g1g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Rypsiöljy 13g118kcal0g0g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2624g862kcal15.8g84.8g51g21.4g
Valittu annoskoko1312g431kcal7.9g42.4g25.5g10.7g
Annoskoko puolitettuna656g216kcal4g21.2g12.8g5.4g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944