Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g417g117kcal2.5g24.8g0.8g10.4g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.3g0.1g1.1g
Inkivääri, tuore, silputtu13g10kcal0.2g2.2g0.1g0.3g
Lehtiselleri 33g4.2kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 835g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%84g134kcal2.3g2.3g12.5g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl42g31kcal1.7g3.3g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Rypsiöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3280g1078kcal20g105.8g63.6g26.8g
Valittu annoskoko1640g539kcal10g52.9g31.8g13.4g
Annoskoko puolitettuna820g269kcal5g26.5g15.9g6.7g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944