Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g668g187kcal4g39.7g1.3g16.7g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Inkivääri, tuore, silputtu20g16kcal0.4g3.6g0.2g0.4g
Lehtiselleri 53g6.8kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1335g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%134g214kcal3.6g3.6g20g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl67g50kcal2.7g5.3g2g0.1g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Rypsiöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5248g1725kcal31.8g169.2g101.4g43g
Valittu annoskoko2624g862kcal15.9g84.6g50.7g21.5g
Annoskoko puolitettuna1312g431kcal8g42.3g25.4g10.8g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944