Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g751g210kcal4.5g44.7g1.5g18.8g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Inkivääri, tuore, silputtu23g18kcal0.4g4g0.2g0.5g
Lehtiselleri 60g7.6kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150g240kcal4.1g4.1g22.5g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl75g56kcal3g6g2.3g0.1g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g1940kcal35.8g190.6g114.2g48.6g
Valittu annoskoko2952g970kcal17.9g95.3g57.1g24.3g
Annoskoko puolitettuna1476g485kcal9g47.7g28.6g12.2g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944