Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g835g234kcal5g49.7g1.7g20.9g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
Inkivääri, tuore, silputtu25g20kcal0.5g4.5g0.2g0.5g
Lehtiselleri 67g8.5kcal0.7g0.7g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 1669g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%167g267kcal4.5g4.5g25g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl84g63kcal3.3g6.7g2.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Rypsiöljy 33g295kcal0g0g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6560g2156kcal39.6g211.6g127g54.2g
Valittu annoskoko3280g1078kcal19.8g105.8g63.5g27.1g
Annoskoko puolitettuna1640g539kcal9.9g52.9g31.8g13.6g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944