Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Inkivääri, tuore, silputtu30g24kcal0.5g5.3g0.2g0.6g
Lehtiselleri 80g10kcal0.9g0.9g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl100g75kcal4g8g3g0.1g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7860g2583kcal47.2g253.4g152.2g64.6g
Valittu annoskoko3930g1292kcal23.6g126.7g76.1g32.3g
Annoskoko puolitettuna1965g646kcal11.8g63.4g38.1g16.2g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944