Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu5g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Lehtiselleri 13g1.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%33g53kcal0.9g0.9g5g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl17g13kcal0.7g1.3g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1312g431kcal8g42g25.4g10.8g
Valittu annoskoko656g215kcal4g21g12.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna328g108kcal2g10.5g6.4g2.7g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944