Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Inkivääri, tuore, silputtu7.5g6kcal0.1g1.3g0.1g0.2g
Lehtiselleri 20g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.4g1.4g7.5g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl25g19kcal1g2g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1965g646kcal11.8g63.6g38.2g16.2g
Valittu annoskoko983g323kcal5.9g31.8g19.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna491g161kcal3g15.9g9.6g4.1g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944