Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus480g336kcal76.8g0g1.4g0g
Paprika, punainen30g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Paprika keltainen 102g31kcal1g5.2g0.2g2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 60g28kcal1.2g4.5g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3036g1238kcal186.2g39.6g30.8g14.2g
Valittu annoskoko1518g619kcal93.1g19.8g15.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna759g310kcal46.6g9.9g7.7g3.6g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154612