Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus560g392kcal89.6g0g1.7g0g
Paprika, punainen35g9kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Paprika keltainen 119g36kcal1.1g6.1g0.2g2.4g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g70g196kcal13.3g0g15.4g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 70g33kcal1.4g5.3g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3542g1445kcal216.8g46.4g35.8g16.8g
Valittu annoskoko1771g722kcal108.4g23.2g17.9g8.4g
Annoskoko puolitettuna885g361kcal54.2g11.6g9g4.2g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154612