Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus640g448kcal102.4g0g1.9g0g
Paprika, punainen40g10kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Paprika keltainen 136g41kcal1.3g6.9g0.3g2.7g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g80g22kcal1g3.8g0.1g1.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g80g224kcal15.2g0g17.6g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 80g37kcal1.6g6.1g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4048g1651kcal247.8g52.4g41.4g19.4g
Valittu annoskoko2024g826kcal123.9g26.2g20.7g9.7g
Annoskoko puolitettuna1012g413kcal62g13.1g10.4g4.9g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154612