Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus720g504kcal115.2g0g2.2g0g
Paprika, punainen45g12kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Paprika keltainen 153g46kcal1.4g7.8g0.3g3.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g90g24kcal1.2g4.3g0.1g1.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.1g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g90g252kcal17.1g0g19.8g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 90g42kcal1.8g6.8g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4554g1857kcal279g59.2g46.4g21.4g
Valittu annoskoko2277g929kcal139.5g29.6g23.2g10.7g
Annoskoko puolitettuna1139g464kcal69.8g14.8g11.6g5.4g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154612