Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus80g56kcal12.8g0g0.2g0g
Paprika, punainen5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 17g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g10g28kcal1.9g0g2.2g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 10g4.6kcal0.2g0.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g206kcal30.8g6.8g4.8g2.4g
Valittu annoskoko253g103kcal15.4g3.4g2.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna127g52kcal7.7g1.7g1.2g0.6g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154612