Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1600g1120kcal256g0g4.8g0g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Paprika keltainen 340g102kcal3.2g17.3g0.7g6.8g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g200g54kcal2.6g9.6g0.2g3.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g200g560kcal38g0.1g44g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 200g93kcal4g15.1g0.5g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10116g4126kcal619.8g131.8g102.8g48g
Valittu annoskoko5058g2063kcal309.9g65.9g51.4g24g
Annoskoko puolitettuna2529g1031kcal155g33g25.7g12g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154612