Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus160g112kcal25.6g0g0.5g0g
Paprika, punainen10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 34g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g20g56kcal3.8g0g4.4g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 20g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g413kcal62.2g13.4g10.2g4.6g
Valittu annoskoko506g206kcal31.1g6.7g5.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna253g103kcal15.6g3.4g2.6g1.2g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154612