Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g600g1020kcal114g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Torino tumma proteiinipasta plus75g255kcal17.3g39.8g2.8g4.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g278g64kcal3.9g9.4g1.1g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g2742kcal274g109.4g128.2g12.4g
Valittu annoskoko1050g1371kcal137g54.7g64.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna525g686kcal68.5g27.4g32.1g3.1g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155426