Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1000g1700kcal190g0g100g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Torino tumma proteiinipasta plus125g425kcal28.8g66.3g4.6g7.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g463g106kcal6.5g15.7g1.8g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g4571kcal456.6g182.4g213.6g20.8g
Valittu annoskoko1750g2285kcal228.3g91.2g106.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna875g1143kcal114.2g45.6g53.4g5.2g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155426