Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1200g2040kcal228g0g120g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Torino tumma proteiinipasta plus150g510kcal34.5g79.5g5.6g9g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g555g128kcal7.8g18.9g2.2g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g5485kcal547.6g218.8g256.6g24.8g
Valittu annoskoko2100g2742kcal273.8g109.4g128.3g12.4g
Annoskoko puolitettuna1050g1371kcal136.9g54.7g64.2g6.2g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155426