Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1400g2380kcal266g0g140g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Torino tumma proteiinipasta plus175g595kcal40.3g92.8g6.5g10.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g648g149kcal9.1g22g2.6g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4900g6399kcal639g255.6g299.2g29g
Valittu annoskoko2450g3200kcal319.5g127.8g149.6g14.5g
Annoskoko puolitettuna1225g1600kcal159.8g63.9g74.8g7.3g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155426