Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1600g2720kcal304g0g160g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Torino tumma proteiinipasta plus200g680kcal46g106g7.4g12g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g740g170kcal10.4g25.2g3g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g7313kcal730.2g292g342g33g
Valittu annoskoko2800g3657kcal365.1g146g171g16.5g
Annoskoko puolitettuna1400g1828kcal182.6g73g85.5g8.3g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155426