Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1800g3060kcal342g0g180g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Torino tumma proteiinipasta plus225g765kcal51.8g119.3g8.3g13.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g833g192kcal11.7g28.3g3.3g0g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g8228kcal821.6g328.6g384.4g37.2g
Valittu annoskoko3150g4114kcal410.8g164.3g192.2g18.6g
Annoskoko puolitettuna1575g2057kcal205.4g82.2g96.1g9.3g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155426