Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2000g3400kcal380g0g200g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Torino tumma proteiinipasta plus250g850kcal57.5g132.5g9.3g15g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g925g213kcal12.9g31.4g3.7g0g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g9142kcal912.6g364.8g427.6g41.2g
Valittu annoskoko3500g4571kcal456.3g182.4g213.8g20.6g
Annoskoko puolitettuna1750g2285kcal228.2g91.2g106.9g10.3g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155426