Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400g680kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Torino tumma proteiinipasta plus50g170kcal11.5g26.5g1.9g3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g185g43kcal2.6g6.3g0.7g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g1828kcal182.6g73g85.4g8.2g
Valittu annoskoko700g914kcal91.3g36.5g42.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna350g457kcal45.7g18.3g21.4g2.1g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155426