Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.31g84kcal3.1g15.6g1.1g0.9g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Ruokakerma Valio 5%25g15kcal0.3g0.7g1.3g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)6.3g1.9kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 19g33kcal3.3g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g309kcal14.8g34.4g12.8g3g
Valittu annoskoko108g155kcal7.4g17.2g6.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna54g77kcal3.7g8.6g3.2g0.8g
Arvot/100g100g143kcal6.9g15.9g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457