Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.313g844kcal31.3g156.3g10.9g9.4g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl16g146kcal0g0g16.3g0g
Ruokakerma Valio 5%250g150kcal3g7g12.5g0g
Mustapippuri, annos 1g1.2g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)63g19kcal1.9g2.5g0.6g1.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 188g326kcal33g0g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g3089kcal147.6g344.6g125g32g
Valittu annoskoko1080g1545kcal73.8g172.3g62.5g16g
Annoskoko puolitettuna540g772kcal36.9g86.2g31.3g8g
Arvot/100g100g143kcal6.8g16g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457