Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.375g1013kcal37.5g187.5g13.1g11.3g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl20g176kcal0g0g19.5g0g
Ruokakerma Valio 5%300g180kcal3.6g8.4g15g0g
Mustapippuri, annos 1g1.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)75g23kcal2.3g3g0.8g1.5g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 225g391kcal39.6g0g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g3707kcal177.2g413.4g150g38.2g
Valittu annoskoko1296g1853kcal88.6g206.7g75g19.1g
Annoskoko puolitettuna648g927kcal44.3g103.4g37.5g9.6g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457