Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.438g1181kcal43.8g218.8g15.3g13.1g
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl23g205kcal0g0g22.8g0g
Ruokakerma Valio 5%350g210kcal4.2g9.8g17.5g0g
Mustapippuri, annos 1g1.7g4kcal0.2g0.7g0.1g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)88g26kcal2.6g3.5g0.9g1.8g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 263g456kcal46.2g0g30.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g4325kcal206.6g482.4g175.2g44.6g
Valittu annoskoko1512g2162kcal103.3g241.2g87.6g22.3g
Annoskoko puolitettuna756g1081kcal51.7g120.6g43.8g11.2g
Arvot/100g100g143kcal6.8g16g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457