Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.500g1350kcal50g250g17.5g15g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl26g234kcal0g0g26g0g
Ruokakerma Valio 5%400g240kcal4.8g11.2g20g0g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)100g30kcal3g4g1g2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 300g521kcal52.8g0g34.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g4943kcal236g551.2g200g50.8g
Valittu annoskoko1728g2471kcal118g275.6g100g25.4g
Annoskoko puolitettuna864g1236kcal59g137.8g50g12.7g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457