Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.563g1519kcal56.3g281.3g19.7g16.9g
Purjosipuli 450g103kcal8.1g10.8g0.9g9.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl29g263kcal0g0g29.3g0g
Ruokakerma Valio 5%450g270kcal5.4g12.6g22.5g0g
Mustapippuri, annos 1g2.2g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)113g34kcal3.4g4.5g1.1g2.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 338g586kcal59.4g0g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g5561kcal265.6g620.2g225.2g57.4g
Valittu annoskoko1944g2780kcal132.8g310.1g112.6g28.7g
Annoskoko puolitettuna972g1390kcal66.4g155.1g56.3g14.4g
Arvot/100g100g143kcal6.8g16g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457