Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.625g1688kcal62.5g312.5g21.9g18.8g
Purjosipuli 500g115kcal9.1g12g1g10.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl33g293kcal0g0g32.5g0g
Ruokakerma Valio 5%500g300kcal6g14g25g0g
Mustapippuri, annos 1g2.5g5.7kcal0.3g1g0.1g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)125g38kcal3.8g5g1.3g2.5g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 375g651kcal66g0g43.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g6178kcal295.4g689g250.2g63.6g
Valittu annoskoko2160g3089kcal147.7g344.5g125.1g31.8g
Annoskoko puolitettuna1080g1545kcal73.9g172.3g62.6g15.9g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457