Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.750g2025kcal75g375g26.3g22.5g
Purjosipuli 600g137kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl39g351kcal0g0g39g0g
Ruokakerma Valio 5%600g360kcal7.2g16.8g30g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)150g45kcal4.5g6g1.5g3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 450g782kcal79.2g0g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g7414kcal354.2g826.6g300.2g76.2g
Valittu annoskoko2592g3707kcal177.1g413.3g150.1g38.1g
Annoskoko puolitettuna1296g1853kcal88.6g206.7g75.1g19.1g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457