Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.875g2363kcal87.5g437.5g30.6g26.3g
Purjosipuli 700g160kcal12.7g16.8g1.4g14.7g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl46g410kcal0g0g45.5g0g
Ruokakerma Valio 5%700g420kcal8.4g19.6g35g0g
Mustapippuri, annos 1g3.5g8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)175g53kcal5.3g7g1.8g3.5g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 525g912kcal92.5g0g60.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g8649kcal413.6g964.4g350g89g
Valittu annoskoko3024g4325kcal206.8g482.2g175g44.5g
Annoskoko puolitettuna1512g2162kcal103.4g241.1g87.5g22.3g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457