Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.1000g2700kcal100g500g35g30g
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl52g468kcal0g0g52g0g
Ruokakerma Valio 5%800g480kcal9.6g22.4g40g0g
Mustapippuri, annos 1g4g9kcal0.4g1.5g0.1g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)200g60kcal6g8g2g4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 600g1042kcal105.7g0g69.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g9885kcal472.4g1102.2g400g101.6g
Valittu annoskoko3456g4942kcal236.2g551.1g200g50.8g
Annoskoko puolitettuna1728g2471kcal118.1g275.6g100g25.4g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457