Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.1125g3038kcal112.5g562.5g39.4g33.8g
Purjosipuli 900g206kcal16.3g21.6g1.8g18.9g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl59g527kcal0g0g58.5g0g
Ruokakerma Valio 5%900g540kcal10.8g25.2g45g0g
Mustapippuri, annos 1g4.5g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)225g68kcal6.8g9g2.3g4.5g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 675g1172kcal118.9g0g78g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g11120kcal531.6g1240g450.2g114.4g
Valittu annoskoko3888g5560kcal265.8g620g225.1g57.2g
Annoskoko puolitettuna1944g2780kcal132.9g310g112.6g28.6g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457