Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.125g338kcal12.5g62.5g4.4g3.8g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl6.5g59kcal0g0g6.5g0g
Ruokakerma Valio 5%100g60kcal1.2g2.8g5g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)25g7.5kcal0.8g1g0.3g0.5g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 75g130kcal13.2g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1236kcal59.2g137.8g50.2g12.8g
Valittu annoskoko432g618kcal29.6g68.9g25.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna216g309kcal14.8g34.5g12.6g3.2g
Arvot/100g100g143kcal6.9g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457