Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.1250g3375kcal125g625g43.8g37.5g
Purjosipuli 1000g229kcal18.1g24g2g21g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl65g585kcal0g0g65g0g
Ruokakerma Valio 5%1000g600kcal12g28g50g0g
Mustapippuri, annos 1g5g11kcal0.5g1.9g0.2g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)250g75kcal7.5g10g2.5g5g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 750g1303kcal132.1g0g86.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g12356kcal590.4g1377.8g500.2g127g
Valittu annoskoko4320g6178kcal295.2g688.9g250.1g63.5g
Annoskoko puolitettuna2160g3089kcal147.6g344.5g125.1g31.8g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457