Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.156g422kcal15.6g78.1g5.5g4.7g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl8.1g73kcal0g0g8.1g0g
Ruokakerma Valio 5%125g75kcal1.5g3.5g6.3g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)31g9kcal0.9g1.3g0.3g0.6g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 94g163kcal16.5g0g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g1544kcal73.8g172.2g62.6g15.8g
Valittu annoskoko540g772kcal36.9g86.1g31.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna270g386kcal18.5g43.1g15.7g4g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457