Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.188g506kcal18.8g93.8g6.6g5.6g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl10g88kcal0g0g9.8g0g
Ruokakerma Valio 5%150g90kcal1.8g4.2g7.5g0g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)38g11kcal1.1g1.5g0.4g0.8g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 113g195kcal19.8g0g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g1854kcal88.6g206.8g75.2g19.2g
Valittu annoskoko648g927kcal44.3g103.4g37.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna324g463kcal22.2g51.7g18.8g4.8g
Arvot/100g100g143kcal6.8g16g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457