Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.219g591kcal21.9g109.4g7.7g6.6g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl11g102kcal0g0g11.4g0g
Ruokakerma Valio 5%175g105kcal2.1g4.9g8.8g0g
Mustapippuri, annos 1g0.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)44g13kcal1.3g1.8g0.4g0.9g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 131g228kcal23.1g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g2162kcal103.4g241.2g87.8g22.4g
Valittu annoskoko756g1081kcal51.7g120.6g43.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna378g541kcal25.9g60.3g22g5.6g
Arvot/100g100g143kcal6.8g16g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457