Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.281g759kcal28.1g140.6g9.8g8.4g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl15g132kcal0g0g14.6g0g
Ruokakerma Valio 5%225g135kcal2.7g6.3g11.3g0g
Mustapippuri, annos 1g1.1g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)56g17kcal1.7g2.3g0.6g1.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 169g293kcal29.7g0g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g2780kcal132.8g310g112.6g28.4g
Valittu annoskoko972g1390kcal66.4g155g56.3g14.2g
Annoskoko puolitettuna486g695kcal33.2g77.5g28.2g7.1g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457