Makaronia tonnikalalla

Keitetään makaroni
Paistetaan tonnikala sekä herneet.

Sekoitetaan loppuvaiheessa.

Lisätään ketsuppia tarpeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Xjaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herneitä (Euroshopper), annos 100g100g70kcal4.5g13g0g0g
Tonnikala auringonkukkaöljyssä (Nixe), annos 185g740g2449kcal348.5g0g116.2g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 220g213kcal6.6g43.1g0.7g2.2g
Felix,tomaattiketchup200g100kcal3g20g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g5664kcal725.2g152.2g235.8g4.4g
Valittu annoskoko1260g2832kcal362.6g76.1g117.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna630g1416kcal181.3g38.1g59g1.1g
Arvot/100g100g225kcal28.8g6g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155928