Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g44g157kcal6.3g25.8g3.1g4.1g
Riisi tumma 37g130kcal2.6g26.8g0.9g1.5g
Tattarisuurimo / -jauho 33g106kcal3.9g19.8g0.7g1.9g
Hirssisuurimo / -jauho 35g125kcal3.9g24.1g1g1.1g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2051g1036kcal33.4g193g11.4g17.2g
Valittu annoskoko1026g518kcal16.7g96.5g5.7g8.6g
Annoskoko puolitettuna513g259kcal8.4g48.3g2.9g4.3g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241